DHS Real Estate Investment Management trekt Rajeev Manna aan als Transactie Manager.

Rajeev Manna is bij DHS Real Estate Investment Management in dienst getreden in de functie van Transactie Manager. Rajeev wordt verantwoordelijk voor de aan- en verkopen binnen DHS REIM en zal tevens actief zijn in het structuren van het nieuwe industrial fonds en de ondersteuning van het asset management team. Rajeev komt over van Edmond de Rothschild alwaar hij werkzaam was als investment manager. Daarvoor werkte hij voor Generali Real Estate als investment- en asset manager.

René de Heus (Managing Director) : “Ik ben trots dat Rajeev voor DHS REIM heeft gekozen, wij hebben reeds succesvol samengewerkt en hij zal in zijn rol een sterke bijdrage kunnen leveren aan de groei van ons platform. Ook zal zijn expertise van fonds structurering een goed aanvulling zijn voor ons nieuw op te richten industrial fonds”.

DHS Real Estate Investment Management (DHS REIM) heeft 1 jaar na de lancering een portefeuille opgebouwd van circa €420m door succesvolle acquisities in verschillende sectoren binnen de vastgoedmarkt (kantoren, woningen en logistiek). Na acquisitie is DHS REIM verantwoordelijk voor het uitvoeren van het business plan en de implementatie van de overeengekomen doelstellingen op het gebied van duurzaamheid.

Related posts