DHS Real Estate Investment Management groeit door naar een vastgoedportefeuille van €300m

Amsterdam, Oktober 2021

DHS Real Estate Investment Management (DHS REIM) heeft 1 jaar na de lancering een portefeuille opgebouwd van €300m door succesvolle acquisities in verschillende sectoren binnen de vastgoedmarkt (kantoren, woningen en logistiek).  Voor zowel de Core, Core plus en Value add fondsen zijn succesvol objecten geacquireerd. Na acquisitie is DHS REIM verantwoordelijk voor het uitvoeren van het business plan en de implementatie van de overeengekomen doelstellingen op het gebied van duurzaamheid.

DHS Real Estate Investment Management (DHS REIM) is opgericht door René de Heus en gevestigd op de Zuidas in Amsterdam. DHS REIM is een Investment Manager met diepgaande kennis van de vastgoedmarkt die een oplossing biedt voor diverse investeerders. DHS REIM heeft, onder andere, een partnership agreement met PGIM Real Estate waarvoor het investment- en assetmanagement voert voor de Core, Core Plus en Value-add strategieën.

René de Heus (Managing Director) : “Wij zijn erg trots op de afgeronde acquisities en zijn volop bezig met het optimaliseren van onze assets onder management. Voor de komende periode gaan we weer actief op zoek naar nieuwe investeringsmogelijkheden om de portefeuille verder te laten groeien. Voor de verdere groei zijn we momenteel ook op zoek naar uitbreiding van het team”.

Voor meer informatie: www.dhsreim.com

Email: info@dhsreim.com

Contactpersoon : René de Heus

Related posts